Beachlife

eurotrip09_dag6 019
Ja vi elsker stranda!

Endelig er vi ankommet «syden», befinner oss nå ved Atlanterhavet, rett utenfor Bordeaux

Ble nok en transportetappe på oss. Fra Breatagne til Bordeaux gikk relativt fort, ble 7 timer på veien. Da vi ramlet ut av bobilen her nede slo varmen mot oss. Er gjennomsnittelig 10 grader varmere her enn det var i Bretagne. Det liker vi! Nå har vi parkert skuta på camping Truc Vert som ligger på Cape Ferret. Her er det hovedsaklig Tyskere og gærninger som vi foretrekker av den enkle grunn at de kan engelsk. Vi hadde litt problemer på stranda idag fordi tilnærmet samtlige damer går toppløse her… Slitsomme greier.

Festivalen var helt vill! Det jeg syns var klart best var Two Many DJs. De rocket ringen! Jørgen og jeg koste oss maksimalt på den konserten, dro noen fete dance moves. Jeg gikk selvfølgelig med en stor kubjelle, slik at de andre ikke skulle miste meg. Fikk såvidt med oss en sang av Thing Things, vorsespielet i bobilen ble litt for langt… Moby leverte, var et sted mellom 100k og 150k publikumere der. Stemingen var til å ta og føle på!
eurotrip09_dag5 004
Her i varmen blir vi til fredag/lørdag, da går ferden til Paris for å se innspurten av Tour De France. Frykter litt at vi blir her og lærer oss å surfe istedet 😛

Alle gutta hilser. Au Revoir!
eurotrip09_dag5 009eurotrip09_dag6 006eurotrip09_dag6 030eurotrip09_dag6 002eurotrip09_dag6 011eurotrip09_dag6 034