Chillout sessions

eurotrip09_dag6_2 007

Etter tre rolige dager på denne gigantiske surfe campingen retter vi snutene mot Paris!

Bading, kortleker, ballspill og konsumering av deilig mat er det eneste som har stått på agendaen de siste dagene. Har vært litt uheldig med været, men har heldigvis fått et par timer med sol hver dag. Når sola først kommer frem blir det 30+ grader med en gang. Natt til onsdag fikk vi en haglebyge som var helt sinnsyk, var isklumper på ca 1cm2(se bilder)!

Runar er blitt et skikkelig sosialt dyr, han har flytt rundt å pratet med halve campen! Vi har hengt mest med en fransk/tysk/belgisk jentegjeng som teltet ved siden av oss.

På veien til Paris har vi et ønske om å finne et fint Chateu og få sett litt nærmere på prosessen å produsere vin. Kjenner jeg oss selv rett rekker vi ikke det før etter vi har sett Touren. Vi skal forresten campe rett ved Eurodisney utenfor Paris. Å kjøre bobil der denne helgen vet vi blir umulig. DET var det jeg rakk å skrive idag, nå må vi komme oss på veien. Skulle egentlig vært ute av campingen kl 12, nå nærmer den seg 13.30… Skal skrive skikkelig blog post når vi kommer frem til neste destinasjon!

Snakkes!
eurotrip09_dag6_2 013eurotrip09_dag7 018eurotrip09_dag7 010eurotrip09_dag6_2 013eurotrip09_dag6_2 005eurotrip09_dag6_2 003

Én kommentar til «Chillout sessions»

 1. Hei Fredrik!
  Fint å lese at turen er vellykket.Tror dere har mange fine opplevelser underveis.
  Vi har mye overskyet vær om dagen. Chris og jeg reiser en tur til Nina i morgen.
  Mormor og noen damer kommer på besøk onsdag.
  Dere får fortsatt ha det fint.
  Hilsen fra mamma

Det er stengt for kommentarer.