Første destinasjon

Festival des Vieilles Charrues

Festival des Vieilles Charrues blir første destinasjon på Eurotrip 2009 boylove edition

Festivalen er Frankrikes største musikkfestival med over 200 000 deltakere, og ble holdt for første gang i 1992. Arrangementet holdes utenfor byen Carhaix som er lokalisert i vest Bretagne. Er en 9 timers kjøretur fra utgangspunktet vårt Düsseldorf for å komme dit. Der skal vi se blant annet Moby, Lily Allen, The Thing Things og BROS BEFORE HOES! 🙂 Bruce Springsteen, The Killers og Lenny Kravitz spiller også, men det er jo seff imens vi er på veien ned dit.. Rekker tidligst å være der Lørdag, i og med at vi skal en aldri så liten tur innom Amsterdam på veien ned. Idag har jeg bestilt camping stoler, bord, kjøkken utstyr også lurer jeg på om vi skal leie en ekstra GPS i og med at Eirik sin er litt ustabil… Tror det er småkjipt i paris uten det:P

Helgen min er nok engang blitt tilbrakt i byen full av høner. Det var «Paradise Hotell Show» på Alfred på lørdagen, mye kleint spør du meg. Er jo strengt ikke målgruppen heller, så var sikkert morro for kidsa… Etter byen var det texas og hawaii på en gang utenfor, som det pleier å være. Skjønner ikke hvor all denna kokkosen kommer fra! Flere av de fikk god tid til å angre seg på glattcella, fint det da. JEG var fornuftig og kom meg på nach asap, Jørgen serverte Grandiosa spesial – Hi-five! Nå nytes sesongstart på familieprogrammet Entourage.

Eirik TeieJørgen DahlRunar Haugseth