Kun timer igjen

le tour de france logo

Påstand: jo mer du hyper ferien din, dess bedre blir den! 😀

Nå er det kun timer til the Lonesome Travelers reiser avgårde for å gjøre Europa utrygg! Idag har jeg gått til innkjøp av følgende viktige ting til til reisen : Norsk flagg type stort, Armbåndsur(også kalt klokke i visse kretser), reisepute, Kubjelle, zyrtec, Paracet og Øl briller bare sånn i tilfelle de skulle være tomme i tyskland. Blir det opp til meg reiser vi først og ser etappe 13 fra Vittel til Colmar nå på fredag før vi durer ned til Festival des Vieilles, men vi er jo et demokrati så vi får vel stemme over det. Skal jo nevnes at siden jeg er reiseleder og ansvarlig har jeg tilsammen 3 stemmer…

Nå danser jeg rundt i stua! Er sånn helveis hyper av for lite søvn den siste uka, reisefeber, Just Jack og dobbel espresso 😉 Akkurat fått høre at leiligheten min skal bli bebodd imens jeg er på ferie. Melding til dere: Rum’n som står her smaker best straight up uten is! I frysern er det pizza, kylling og isbiter.

Får pakke meg ferdig jeg, det er faktisk lettere sagt enn gjort… Aldri vært på camping ferie før, så null peil på hva jeg trenger! Neste bloggpost blir som kjent Eurotrip 2009 edition. Snakkes!

Én kommentar til «Kun timer igjen»

Det er stengt for kommentarer.