We <3 Amster!

Markise er kult

Etter et døgn i amsterdam har vi lært at å kjøre bobil i sentrum er trangt, men det var definitivt verdt knotinga!

Flyturen til Düsseldorf gikk fort, derfra var det en 40 minutters taxitur for å komme oss til stedet vi skulle plukke opp bobilen. Bilen, en Globebus1, er vi veldig fornøyd med. Den har alle nødvendige fasiliteter: 2 dobbelt senger, kjøleskap, dusj, toalett, 2 vasker, komfyr, nok skap skuffer og hyller, bose stereo, markise, god lufing og et bra klima anlegg. Da vi ankom düsseldorf var det 27 grader i skyggen og relativt fuktig i luften. Dette været holdt helt til kl 3 inatt, da regnet det bikkjer og katter. Bilen er heldigvis tett. Våknet til sol og noe en mer behagelig temperatur idag.

Nå sitter jeg på en kafe i Amsterdam og planlegger litt for vår neste reiseetappe. Vi skal nå kjøre halve distansen mot festivalen vi skal på lørdag/søndag. Snakket med noen som kom med campingbil fra Frankrike i går, de sa det var mye bedre å campe der! Skulle visst være gratis campingplasser overalt, man betalte bare for fasilitetene man tok ibruk(Vann, strøm, dusj osv). Relativt dyrt å stå i Amsterdam for å si det sånn.

Ellers kan jeg melde om utelukkende god stemning, mange likesinnede blide hyggelige mennesker og en utrolig avslappende atmosfære! Nå skal vi på window shopping, kos dere med bildene.
eurotrip09_dag1 016lunch i bilen1stk god kaffeMye traffikanterBurger til frokostDet obligatoriske amster bildet

Én kommentar til «We <3 Amster!»

  1. Høres ut som om dere storkoser dere allerede! Ha det kjempegøy på festival til helga, forventer en signert trommestikke fra The Killers!;) Have fun! Klem

Det er stengt for kommentarer.