Den lille store maratonfesten

Robert_Johansen

Noen hadde løpt, andre hadde sett på. Felles for alle var at de skulle ut i Hønefossen!

Må nesten begynne med å melde om at Skutagutta løp inn på den fantastisk gode tiden 3:27:31! Ifølge resultatlisten gir det oss en velfortjent 51 plass… 🙂 Dette er altså 5 min og 6 plasser raskere enn i fjor. Ole, som løp halvmaraton, fikk gnagsår i hue og ræva, men ellers gikk det fint med han også. Robert & Fredrik tapte mot sin arbeidsgiver og må dermed jobbe gratis resten av året… De tok det med det smil da. Enten det eller så var de bare snydens!

Lina og Karianne

Definisjonen på drittvær

Personlig var jeg våt, kald og støl etter min etappe(6). Bestemte meg umiddelbart for at premieutdelingen skulle droppes og råkjørte rett hjem for å unne meg en glovarm dusj. Kom meg faktisk ikke ut av huset før kl 22 på kvelden, men da var det desto hyggeligere å komme på vorse hos Robert. Stemningen var alleredet i taket! Spesielt hyggelig å få høre alle kommentarene på bloggen min, den blir tydeligvis satt stor pris på. Kan melde om at jeg nå har 60 faste lesere hver dag! Som nevnt tidligere blogger jeg for dere kjære venner og familie fast hver 2-3 dag. Noen ganger mer interessante poster en andre, helt avhengig av hvor travel hverdag jeg har. Har et mål om at minnst en av postene per uke skal ha «ordentlig» innhold.

Fredrik Sømod og Cecilie

Vill spredning i feltet

Dagen idag er transportetappe for mange. Nå er det back2school for samtlige studenter og vi fordeles jevnt igjen mellom Oslo, Bergen, Trondheim og Hønefoss. Andre innimellom her og der også da… NÅ skal Ola og jeg på sykkeltur i nordmarka, vi snakkes!
Linn Cecilie
Huskerikke, Stian Ødegård og CecilieLina Brathaug og Lars BjørnstadLina Brathaug og Lars Fredrik LundeIMG_3513