End of an era

Tine Lastebil

Denne helgens lørdag har jeg hatt siste dag i deltidsjobben på Tine Meierier Øst

Det er gått to år siden jeg startet som ferievikar ved Tine Meierer på Kalbakken. Husker det var noe skummelt å bli kjent i Oslo’s trange gater fra førerhuset til en stor lastebil. Jobben har vært utrolig bra! Og nå, to år senere, er det litt trist å slutte. Har altså kjørt lørdagsruten fast tilnærmet hver eneste helg helg siden den gang. Er blitt en 60-70 turer som røft regnet vil si at jeg har jeg levert ca en halv million liter melk, krem og juice…
Fuji Miracle Comp

Her ser du vidunderet som har fraktet meg til jobb i all slags vær gjennom årets fire sesonger. Fuji!

Sykkelen min er en Fuji Miracle Comp og ble kjøpt på Birk Sport rett etter at min kjære Kona Firemountain ble stjålet for 2 år siden på «møkkaløkka»… Den har hovedsaklig blitt brukt som transportmiddel til Kalbakken, men også på treningsturer i marka. Til tross for at jeg har syklet i regn, sludd, snø på saltede veier og det som værre er ser den fortsatt ut som ny. Skal ikke legge skjul på at jeg er flink til å vaske og smøre, men den har jo tross alt blitt brukt ganske hardt og hyppig. Til sammen har jeg kostet på den omtrentelig 2000 kr siden den kom i mitt eie. Dvs byttet kjede, drev bak, 2 punkterte dekk og 2stk storservice. Så skal du ha flerbruks/treningssykkel kan jeg varmt anbefale denne!
Gutta krutt
Idag har det vært barnebursdag for Glenn med kaffe og kaker. For min del, kaker. På «småbruket» på Helgelandsmoen var det ville tilstander som vanlig. På bildet ser du Henrik og Sebastian(nevøer), på hver sin firhjuling, som hadde fått seg ny radiostyrt bil. Den gikk litt for fort… Pappa måtte kjøre.
HPI Savage RC 1:8
NÅ skal jeg prøve å komme meg i seng før 23 for en gangs skyld! Årevis siden jeg har gjort føles det som.

Når syns du en bør legge seg hvis man skal opp kl 7?

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.