Første dag på jobb

kontor

Denne mandagen er for min del historisk, er nemlig første dag i «ordentelig» jobb!

Har altså startet hos Norsk Reiseinformasjon(NRI) i Karl Johans gate 12A som systemutvikler. NRI driver hovedsaklig med utgivelse av rutebok og ruteinfo for kollektivtrafikken i Norge. Har lenge vært motivert for å begynne og jobbe, så dette går helt sikkert bra. Regner med det dukker opp en god del utfordringer i starten, men med erfaring, utdannelse og motivasjon på baken skal jeg nok klare å takle de fleste.
Norsk Reiseinformasjon
Ellers har jeg bestemt meg for å gjøre en hel måned uten kaffe! Etter at jeg fikk Nespresso maskinen i hus for et par tre måneder siden har det gått med ALT FOR MYE kaffe. 2-3 espresso om dagen, pluss en halv kanne på jobben. Jeg har en teori om at all denne koffeinen umulig kan være bra for kroppen. Så langt er «kaffe-streiken» gått veldig bra, ikke rørt det siden jeg kom hjem fra ferien torsdag morgen. Det sies at kaffe er Nordmenns rikeste kilde til antioksidanter, så jeg får passe på å spise masse blåbær denne måneden for å veie opp for det tapte inntaket.
nespresso
Hovedgrunnen til at jeg gjør dette er egentlig bare for å forsikre meg om at jeg ikke kan bli avhengig av noe som helst, som virkelig mener. Har en tendens til å bli oppslukt av ting som jeg liker: I 2006 spilte jeg uendelig mye World of Warcraft, 110 døgn på et år! Da det gikk opp for meg at dette kun var bortkastet tid sluttet jeg på dagen. Siste årene har jeg sett litt vel mange serier, nå har jeg satt en grense på 2 om gangen. Finner dette noe vanskelig, må kanskje gå på serie avvenning også 😛

Var mange som lurte på den komplette reiseruten vår for ferien, hvor langt det var, hva det kostet osv så jeg har lagt ved et lite kart! Den ruten du ser der er på 2890km, men med litt lokal kjøring på div steder og et par bomturer havnet vi nok på rundt 3000km. Når det gjelder pris kostet bobilen ca 17 000,- for 2 uker, men en får jo bom og drivstoffutgifter i tillegg. Totalt sett fikk det omtrentelig samme prislapp som den gjennomsnittelige charterferien, på en uke vel og merke… Det som var best med å feriere med bobil er friheten til å reise hvor som helst når som helst. Også en god følelse å alltid være kongen av campingplassen 🙂 Det har kanskje mest med ego mitt og gjøre, samt litt med størrelsen på kjerra vi hadde leid…
eurotrip09_map

Det motsatte kjønn får flertall i leiligheten min, oh ow!

Til helgen flytter det inn 2 fisefine damer hos meg, mer om det senere 😀