Kaffepausen er OVER!

Kaffekopp

Nå har jeg gått en måned uten kaffe, min såkalte «avvenning» er ferdig

Og det feires best med en Vivalto, «en intens Lungo som kombinerer nydelig brentsmak med undertoner av frukt. Arabica sorter fra høyereliggende strøk i Sør-Amerika balanserer denne blandingen og gir den et lett syrlig preg. Lettbrent Arabica fra Øst-Afrika frembringer antydningen av frukt, mens det lille ekstra av den brasilianske sorten «Sud de Minas» gir blandingen styrke og får frem bitterheten.». Den var mer oppkvikkende enn jeg kunne huske 😀

Det har forsåvidt gått ganske greit uten kaffen, det skal nevnes at enkelte morgener har vært hardere enn andre. Nå har jeg bestemt meg for å sette en grense ved 2 kopper om dagen. En til morgen, og en etter lunch. Det sies forresten at hvis en drikker kaffe etter klokken 12 har dette innvirkning på nattesøvnen. Tenk litt på det alle dere som sliter med å sovne!
Oppuss av leilighet

Effektiv oppussing

Nå er min storesøster Nina fått begge føttene inn i sin nye leilighet på Kastellet. Hele oppussingsprosessen har vært ganske intens og effektiv, den er totalrenovert på 6 uker! Bildet er fra fredag kveld, men nå er alt klappet og klart klart der. Hun flytter altså inn idag.
Natalie 2.5 år

Elg i solnedgang

På Ola og min sin ukentlige sykkeltur i går traff vi på Elg med kalv oppe ved Nordmarkskapellet. De var nesten tam, vi stod en 50 meter unna og pratet i ca 4 min, de bare stod å tittet på oss. Har jo vanligvis ikke med kamera på sykkeltur, kanskje noe jeg bør begynne å vurdere. Jeg vet jo dere er veldig interessert å se oss gutta i «kondomdress» 😛

Idag skal jeg på Dell konferanse med jobben og etterpå dømme årets første hockeykamp! Treningskamp vel og merke. Gleder meg plenty 😉