Mål for september

Eat Natural bars

Som nevnt tidligere driver jeg å setter en masse mål for meg selv

Så for september måned har jeg bestemt at følgende skal utføres:

1. Jeg skal lære meg en ny matrett i uken
2. Jeg skal løpe 3 ganger i uken
3. Jeg skal fullføre halvmaraton
4. Jeg skal tøye ut minnst 15 min etter hver treningsøkt
5. Jeg skal opp før kl 7 på hverdager(!)
6. Jeg skal ikke festrøyke

Som du ser kan dette bli en relativt krevende måned! Morten og jeg har altså bestemt oss for å løpe BN Bank Oslo Maraton 2009 den 27 september. Skal ikke stikke under en skuff at jeg er flink til å komme meg ut i løypa og jogge, men sjelden det overstiger distanser på 2 mil altså.

Det skal også læres en ny matrett i uken. Dette for å få litt variasjon i matveien uten å måtte stikke innom Noodle-Pai og plukke noe nytt fra menyen der. Er sånn ca 2 matretter jeg kan lage nå, det er litt for tynt for sønnen av heimkunskaplærern. Kommer til å blogge om hver nye rett jeg lager, så nå er det bare å glede seg!

Gikk forresten nesten fire dager mellom bloggpostene her og årsaken til det er at jeg har vært på seminar denne helgen. Kommer sterkt tilbake med tette blogger kommende uke!
Løpstest forbundsdommersamling 09

Bildet er fra Forbundsdommersamling 09, som foregikk i Oslo denne helgen. Slo nesten min pers på 1500m (4m54s)

4 kommentarer til «Mål for september»

  1. fin blogg du har:) ville bare spørre deg om uttøyningen din. Hvorfor? 🙂 Ville ikke et kvarter med mer løping eller styrke på mage el push vært et alternativ.

Det er stengt for kommentarer.