Forberedelser til maraton

Nike løpstøy

Da er BNbank Oslo maraton rett rundt hjørnet, og siste forberedelser gjøres

Sitter her å vurderer hva jeg skal ha under tightsen til helgen. Har gått til innkjøp av en Nike Pro boxer og den er hvertfall utrolig god på korte distanser! Skal jogge en mil med den i morgen, så får jeg ta en besluttning etter det. Mest sansynlig løper jeg i «kommando». Det var tipset jeg fikk på Nike store i stenersgt…
Lars Fredrik Lunde

Har tatt ansattbilder på jobben idag. Ser jeg litt trøtt ut?

4 kommentarer til «Forberedelser til maraton»

  1. benekter du FÆKTÆ! det sekke ut som du er trøtt, heller mer en 12 år gammel gutt som bare driver med gjøn og fanteri, og ikke klarer tørke av seg det revete smilet 😛 og det er bedre enn å se trøtt ut!…så jeg sier ikke iiinnskild for den;)

Det er stengt for kommentarer.