Heldiggrisen Lars

Fuji Bullit Comp gir

Hadde egentlig tenkt å blogge om helgens store begivenhet, BNBank Oslo Maraton…

MEN mine fotografer har sviktet i å produsere bilder fra løpet, så får nesten bare ta den posten senere. Kan isteden nevne at jeg idag deltok på MSDN Live konferansen ved Oslo Kongressenter i regi at Microsoft. Ble demonstrert mye interessant funksjonalitet som kommer i C# og .NET 4.0 med Visual Studio 2010. Var som vanlig også en hel masse konkurranser, som jeg selvfølgelig deltok på.
Fuji Bullit Comp

Jeg vant, jeg VANT!!

Konkurransen var en quiz med spørsmål rundt Windows 7, den nailet jeg lett og vant! Har ikke vunnet noe som helst på mange år…Eller vant en iPod Nano i Mai da, men det var så liten at den teller ikke. Så var helt klart min tur til å vinne idag hehe. Denne sykkelen heter Fuji Bullit Comp og er «lillebroren» til Fuji sykkelen jeg alleredet har. Med den kom det en sykkeljakke fra Birk Sport som jeg faktisk trengte sårt!
Birk sykkeljakke

Takk til Cryaon

Konkurransen var i regi av Crayon som driver med salg, opplæring og implementering av produkter og løsninger fra Microsoft og Citrix.

Bilder fra MSDN Live tatt av Rune Grothaug

Én kommentar til «Heldiggrisen Lars»

Det er stengt for kommentarer.