Middag nummer 1

Lasagne

Fredag var det tid for å overholdet mitt løfte, til meg selv, om å lære meg en ny rett i uka

Lasagne sto altså på menyen for uke 36. Det ble en liten time over grytene. Litt krevende med den hvite ostesausen, men gikk bra som du kan se. Mer gøy å lage mat når man har en god rødvin å støtte seg på har jeg funnet ut! Desserten skulle jeg veldig gjerne tatt cred for, men det var altså min kjære middagsgjest som har bakt brownies og plukket bær. Toppet jo retten min rimelig greit…

Oppskrift Lasagne

Lasagne med salat
Brownies med bær

Som du kanskje kan lese ut ifra lengden på kveldens blogpost er jeg nogle sliten etter helgens fjelltur… Natta!!

2 kommentarer til «Middag nummer 1»

  1. Hei, Ser ut som du har plukket opp litt hjemme også … 🙂 Så godt ut. Jeg kan sende deg mail med en utrolig god Thai-suppe med kylling og nudler hvis du vil 🙂

    Mona

Det er stengt for kommentarer.