Smil, det er HELG

Lars og Lars på fest

Hei og hopp alle glade mennensker!

Endelig er dagen vi alle har ventet på heeele uken her, nemlig superfredag! Min superfredag bli forholdsvis rolig, tilbringer hele aftenen i sofa’n med pizza, øl og film. I morgen til søndag er jeg barnevakt for lille Natalie, både hun og jeg gleder oss veldig. Vi skal spise masse god mat, hoppe på trampoline og fange alle dyrene i husdyrparken. Og hvis Natalie er snill (som hun alltid er) er det også håp for en pose med godis eller to 😀

Spontan-shopping er gøy!

Resultatet av en spontan shopping runde på vei hjem fra jobb

Da jeg ankom jernbanetorget etter jobb idag ble jeg stående å se på en helt sinnsyk slosskamp mellom to hissige gangstere av et eller annet slag, og dermed mistet jeg et par av trikkene som skulle i riktig retning. Da slosskampen var over var det 7 minutter til neste kom, så jeg bestemte meg for å ta en liten runde på Oslo City og byporten. Fant meg bl.a en Lyle Scott lue, ny lommebok og diverse pynt. Så fant jeg ut at jeg også måtte ha noe å putte alt dette i, så begynte jakten på bokser. Dette hadde Granitt masse av, endte med en slags flettet boks…


Da er det pizzatime! God helg til deg fra meg

2 kommentarer til «Smil, det er HELG»

  1. Natalie, Onkel Fredrik II og jeg har laget sjokoladekake, gelé og spist Christinas superdupertomatsuppe i dag. Kan også nevne at vi har blåst såpebobler, lekt med dukker og rocka med rockering. Slå DEN! 😀 Nå drømmer Natalie om jordbærhester og tøykuer, og gleder seg til husdyrparken med kule onkel Fredrik. Sees i morgen, mister!

Det er stengt for kommentarer.