Tilstandsrapport

This was supposed to be the future

God nyheter, jeg holder mål!

Trening, opp tidlig, tøye ut – Null stress! Idag kommer prøvelsen, lære meg en ny middagsrett. Jeg har bestemt meg for å starte med en italiensk rett ved navn Lasagne. Du har kanskje hørt om retten, sinnsykt god. Min erfaring er at jeg alltid brenner meg på tungen når jeg skal spise dette. Får prøve å unngå det idag…

Ærlig talt har jeg deltatt i å slenge sammen en Lasagne før, men denne gangen skal det gjøres «manuelt» fra bunnen av. Lasagne plater gidder jeg ikke lage da, men resten! Skal gjøre mitt beste for å ikke brenne ned borettslaget.
Hvilket fjell?
Denne helgen skal man til fjells, må få testet ut div utstyr. Pappa skal være guide opp til Buskerud høyeste fjell.

Quiz: Hva heter Buskeruds høyeste fjell?

2 kommentarer til «Tilstandsrapport»

Det er stengt for kommentarer.