Trenings verktøy

Trailguru

Har begynt å bruke en fin liten applikasjon til iPhone for å få en bedre oversikt over distanser og fart på mine treningsøkter

Programmet heter TrailGuru og er tilgjengelig i itunes store, gratis! Det det gjør, kort fortalt, er å fungere som en gps. Den lagrer gps koordinater og tid hver tiende meter. Utifra denne dataen regner den ut din fart, gjennomsnittsfart, stigning (m.o.h) osv. Alt dette plottes inn i grafer, kart og diagramer som blir tilgjengelig på din profilside på trailguru.com.

Link til min trailguruprofil

Trailguru sum

Gir deg oversikten!

Så når du kommer tilbake fra fjellturen, joggeturen, sykkelturen eller hva enn det måtte være så laster du opp dine data med et tastetrykk og kan se hele «reiseruten» din på et kart. Applikasjonen summerer også opp for deg, så du kan se antall timer og antall mil du har gjennomført daglig, månedlig eller årlig. Veldig kjekt!
Shopping!

På lagersalg hos Kaare Lund i kongensgate 24

Var på salg i går, ble en blå/lilla bukse og en tjukk og god høst genser. Også fått pakke fra USA denne uken, tok kun 3(!) dager med UPS!! Det er helt sykt, plutselig stod det et bud på kontoret mitt med pakken jeg hadde forventet å få om 2-3 uker. Var hockey utstyr fra hockeymonkey. Er mektig imponert. Anbefaler dem på det sterkeste!

Da reiser Morten og jeg ned på festningen for å hente startnummer til Maraton, vi sees!