Express delivery

Reiserute pakken min

Jeg har fått pakke! Den har reist fra lager i USA til Oslo på 62 timer, snittfart på 115km/h

På grunn av at de fleste nettbutikker i USA kun leverer innenfor egne landegrenser har jeg kjøpt meg en såkalt «Suite» i et varehus i nærheten av New York. Dit bestiller jeg varer som om jeg bodde der. Og når de mottar pakkene mine blir jeg varslet. Deretter kan jeg få alle gjenstandene pakket i èn pakke, og dermed spare en god del i frakt over dammen. Bongo International heter tjenesten og kan varmt anbefales. Når de mottar pakkene dine kan du be om at de åpner pakken og tar bilde av innholdet for deg, slik får du verifisert at du har fått riktig størrelse, farge osv. Smart!
Alessi klokke

You like? Me like 🙂

2 kommentarer til «Express delivery»

Det er stengt for kommentarer.