Im back!

Hei!

Hei kjære leser! Da er jeg tilbake, halveis friskmeldt. Har du savnet meg?

Vært stille på bloggen min de siste ukene, fått påvist kronisk bihulebetennelse så nå skal jeg ta CT for første gang. Spennende…

Når jeg er syk er jeg ikke noe morsom. Ikke fått trent, utrettet noen store bragder, møtt spennende mennesker eller besøkt noen interessante reisemål… Så jeg har lite å skrive om. Har bare ligget i sofa’n min, litt sur og grinete og sett serier. Heldigvis har det vært seriestart over hele linja. Er mest glad for Californication, Mad Men, Dexter, Nip Tuck og Grey’s Anatomy, men det er også dukket opp et par nye som det er verdt å ta en titt på: The Middle og Flash Forward.

Do it!

Støtt årets tv aksjon!

Søndag er det tid for TV aksjon igjen. I år går pengene til CARE

Klikker du på linken over får du mer informasjon om årets TV-aksjon. Jeg stiller som bøssebærer for 4. gang og skal i år gå med lille Eilin her på Grünerløkka. Hvis DU ønsker å gå med bøsse kan du ringe 02025 eller sende TVA til 2080. Tenk på det som årets gode gjerning!

Har du ikke har mulighet til å gå, gi penger! Inget bidrag er for stort 🙂 God helg!