Slik gikk september

LFL

Da er kalenderen flippet nok en gang! Oktober betyr høst…brr!

Hvis du har fulgt bloggen min i sommer har du nok fått med deg at jeg har satt en del mål for september:

1. Jeg skal lære meg en ny matrett i uken
2. Jeg skal løpe 3 ganger i uken
3. Jeg skal fullføre halvmaraton
4. Jeg skal tøye ut minnst 15 min etter hver treningsøkt
5. Jeg skal opp før kl 7 på hverdager(!)
6. Jeg skal ikke festrøyke

Kort oppsummert så har jeg klart alle målene, med noen små untak såklart. Tre ganger forsov jeg meg og sov til 7:15++… Ellers har jeg lært meg å lage Lasagne, ovnsbakt laksefilet med grønnsaker, hjemmelagde hamburgere og greske pitabrød med kylling. Halvmaraton løp jeg på 1:39 og uttøying føler jeg har vært skadeforebyggende! Ikke dratt på meg noen slitasjeskader av noe slag. Har heller ikke rørt en eneste sigarett i september. NULL STRESS!

NÅ er hockeysesongen igang, og jeg er på isen 3 ganger i uken. Som vanlig ved seriestart har jeg dratt på meg en heftig forkjølelse, og vil leve på hvitløk, solhatt, te+honning og appelsiner den kommende uken… Har ikke tid til å være syk!

På skjermen ruller HOUSE, har du fått med deg seriestart? (FOX)