Nye verktøy

Intel Quad Core

Hei på deg! Så fint at du har tatt deg tid til å lese bloggen min idag

Blogger så sjelden nå at jeg nesten glemmer hvordan jeg gjør det mellom hver gang. De siste fire månedene har jeg gjort 3 ting: Jobbet, dømt hockey eller vært syk. Ikke så mye å skrive om med andre ord!

Som overskriften sier har jeg fått meg nye verktøy. Det vil si hardware! Både på jobben og hjemme. På jobb installerer jeg et flunka nytt server rom. Hjemme bygger jeg meg stasjonær pc. Blir quad core og 64bit system denne gangen 🙂 Hadde en sliten Fujitsu Amilo laptop som var leaset gjennom Ringerike Kommunes hjemme-pc avtale. Fikk nylig en mail med tilbud om å kjøpe ut pc’n for kr 1000,- eller returnere den. Med dagens hardware priser var det et VELDIG enkelt valg å ta.

Highlights på min nye stasjonære kontor/media pc:

  • Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz Socket
  • Kingston ValueR. DDR2 PC6400 4GB KIT CL5
  • Sapphire Radeon HD 4670 1GB GDDR3
  • Samsung SpinPoint F3 500GB 7200RPM

Dette blir morro! Klarer kanskje å dra Diablo 3 når den tid kommer også 😀