The most wonderful time of the year!

Jeg har ikke ord for hvor deilig det er å komme hjem til jul!

Nå har jeg spist alt for mye mat og godis, drukket alt for mye snaps og sett alt for mye julefilm 🙂 Men det er GREIT. Helt fantastisk faktisk. Det eneste jeg har på agendaen er å spise og drikke ENDA mer!

Det gjenstår nå en liten uke igjen av 2009, og det får meg til å mimre litt over hva jeg har opplevd det siste året. Det var definitivt vært et godt år! Et av høydepunktene er at jeg har gått fra å være student til å arbeider. Jeg er nå ferdig på den akademiske skole, og har alleredet vært i fast stilling som systemutvikler i 6 mnd. Det vil være en løgn å si at jeg ikke savner å kunne dra ut på supermandag, torsdagskonserter eller rett og slett velge å ikke stå opp en dag, men jeg angrer ikke et sekund på valget mitt om å begynne i jobb istedenfor å ta master grad.

Håper jeg seg DEG på 2.juledag! Ha en fortsatt god jul.