Kjøreglede, bursdag og vårtegn!

Audi A3 1.8TQ

Etter tre år som kollektivreisende bestemte jeg meg for å bli miljøsvin igjen

Jeg skal ikke legge noe imellom, denne bilen er ren luksus – og ingen nødvendighet. Har ikke behov for bil til jobb, trening eller noen annen viktig sammenheng. Jeg trenger det for festligheter som hytteturer, besøke venner o.l! Men det er litt viktig det også 🙂

Jeg var veldig nære ved å kjøpe bil i fjor, men da kom jeg frem til at det ble litt dyrt som student. Endringen som er skjedd siden i fjor er at jeg nå er i fast jobb og har en mer A4 hverdag(dvs. mer fritid).

Valget av bil falt på en 2003 Audi A3 1.8 Turbo Quattro, en fantastisk kjøremaskin! Jeg er nok den eneste i gata som er lei meg for at snøen smelter bort, fordi denne bilen er som skapt for å kjøre på snø. Heldigvis skal jeg på fjellet rett over påske, får jeg testet den i sitt rette element.

Sebastian 4 år!

Forrige helg var hele familien samlet hos Glenn & Vivian for å feire Sebastians 4 års dag. Henrik og Sebastian er spesielt glad i muffins:
Bursdagsbarn

Våren på hell?

Nå gjelder det å få opp blikket, er meldt plussgrader en hel uke fremover. Kommer til å dale istapper overalt!
marsværet