God påsk!

Sharm Club

Hei min venn! Hatt en fin påske?

Våres er det stadig, her i Sharm El Sheik kan vi melde om 33 grader i skyggen og strålende sol. På agendaen står det solbading, dykking, kamel-tur og GOD mat + drikke. De først par dagene har vi vært EKSTREMT late, men straks begir vi oss som nevnt ut på mer aktive eventer… Tre dager i strandkanten får holde!
Mariott Renaissance

Hotell luksus

Denne gangen har vi valgt å koste på oss litt luksus. Befinner oss på Mariott Rennesaince, et 5 stjerners hotell som for to år siden ble kåret til «Best Hotel in Egypt». Kan varmt anbefales! I oppkjørselen her har de klart å ballansere en stein oppå et tau! Crazy.

Kan melde om at halvliteren servert ved bassengkanten koster kr 24.
Poolside
Helt til slutt får du det obligatoriske «se på meg, jeg er på ferie -og du skulle ønske du var meg akkurat nå» bildet. Fortsatt god påske!

Mvh Pony the Pirate.

3 kommentarer til «God påsk!»

  1. Ah, ser varmt og herlig ut! I Hønebyen er det spådd regn og 3 grader i dag… 🙂 Kos dere masse, og hils fruen!

Det er stengt for kommentarer.