Helsing frå Belgia

Hei og hopp! Vært en liten uke i Belgia på kurs nå – i en by med navn Ghent. Personlig syns jeg byen ligner veldig på Amsterdam. Det er en veldig rolig og tilbakelent atmosfære. Alle sykler til jobb/skole/fest etc. Det går kanalbåter opp og ned elven og folk kommer strømmende så fort solen titter frem.

Til tross for at det faktisk er anarki i Belgia nå (nesten) ser alt ut til å fungere ganske bra. Grunnen til denne situasjonen er nogle komplisert men for å oppsummere veldig kort kan vi si det slik at de to største politiske partiene i Belgia ikke klarer å bli enige – og får dermed ikke dannet regjering. Situasjonen har vært slik siden juni 2010.

NÅ er det for min del:
1. Sertifisering
2. Tog til brussel
3. Fly til Oslo
5. HELG!
– I den eksakte rekkefølgen 🙂

gent ri
tram
Weather in Gent
Umbraco Course Material
Bruggje
Mamma roma
statue in brussel