Foam gun testes

Hvordan IKKE vaske bilen

Høytrykk bilvask
Hei godtfolk! Begynner å bli sommer her i hovedstaden (Les: regn og tidvis sol) så da er det spesielt viktig å ha en blank og fin bil! Senere kommer jeg til å skrive en litt mer omfattende guide om hvordan jeg vasker bil men først nå tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan man ikke skal vaske bil! Du har sikkert vasket bil hundrevis av ganger før, men sjansen for at du gjør det feil (og skader lakken) er stor.

Feil nr 1: Bruke svamp
En svamp fungerer slik at den holder på grus, jord, stein og annen møkk som måtte ligge på lakken. Når du da drar denne svampen med stein og grus i over lakken fungerer den som et sandpapir. Du lager ganske effektivt tusenvis av riper i lakken hver gang du vasker med svamp.

Feil nr 2: Gjenstander som har vært på BAKKEN berører lakken
Mikrofiber kluter, pusseskinn, svamper, håndkler – hva enn du måtte bruke så skal det ikke berøre lakken etter at det har vært i bakken! Da vil det mest sannsynlig være grus og sand på det som vil lage riper i lakken.

Feil nr 3: Bruke Zalo
Kjøp deg først som sist en god bil shampo. Zalo vil strippe lakken din for alt som heter beskyttelse.

Tips: Kjøp deg en startpakke som inneholder det mest basic for en god bilvask: vaskehanske, bilshampo, felgrens, mikrofiber, vaskebøtte med grit guard.

Bilder: Ny høytrykksspyler og «Foam Gun» testes.
Foam Gun
Foam gun testes
Montering av Bosch HT
Audi A3 vask
Bilvask produkter