Status uke 14 + Påske 2012

Anfi Del Mar
Hei på deg! Da er vi tilbake fra det vi mener har vært en velfortjent ferie 🙂 Første gang jeg besøker Gran Canaria og Anfi Del Mar. Det har vært en rolig og avslappende ferie preget av mye god mat og drikke, og litt fler varmegrader enn vi har her i hovedstaden… Var minus 5 da vi kjørte hjem fra gardermoen -det var jeg ikke helt forberedt på! De siste dagen før avreise fra Oslo var det jo 22 grader i skyggen. Underlig vær..

Maroa Club de Mar
Lunch i Mogan

Nok om været, idag har vi fått besøkt tomta igjen. Er blitt så mye som tre uker siden sist. Tida flyr når man har mye på sin agenda. Vi var så heldige å få solgt leiligheten i Waldemars Hage i løpet av påsken, hurra! Var tre personer inne på privat visning -og etterpå ble det en liten budrunde som endte såvidt over takst (noe vi er meget fornøyd med). Det betyr at vi flytter til Heradsbygda i slutten av mai, der blir vi boende til huset i Strandkanten er klart for innlyttning.

Bilder fra tomt, enjoy!
reisverk 1 og 2 etg
Reisverk 1. og 2. etg forfra
inne i garasjen
Eilin på besøk i stua
foto fra øst
foto fra nord