Status uke 18

Howdy! Ble plutselig fire uker siden forrige status oppdatering, sånn kan det gå 🙂 Nå har vi alle tre etasjene på plass og fått sprøytebetong på kjelleren. Vi tok en hastebeslutning om at carport skulle gjøres om til garasje, så der ble det støpt gulv forrige uke. Rundt huset er det fylt etter med stedlige masser og avrettet. Vi ser vi har en utfordring med å få utnyttet mest mulig av arealet bak huset, det må nok noen murer til. Spørsmålet er om vi kan bruke stein som er sprengt ut fra tomta eller om vi skal kjøpe noe fancy (og dyrt).

2 kommentarer til «Status uke 18»

  1. Nå begynner det å komme vettu. Ser utrolig fremgang når reisverk/fagverk kommer på plass.

    Enorm utsikt:)
    hva er forskjellen på carport og garasje? carport er uten gulv?

Det er stengt for kommentarer.