Status uke 23

Boligpartner Aasheim under bygging
Tett hus? Ja nå er det like før! Etter planen skal huset være tett innen uka er omme. Vinduer er på plass i toppetasjen, og nord-veggen har de begynt å dekke med panel. Et strøk eller to med maling får det først neste år, så veldig greit at panelene er grunnet.

Tak over inngangen til vaskerom

Ellers kan vi melde om at vi har nå signert med Norema kjøkken. Etter mye frem og tilbake endte vi på kjøkken leverandøren til Boligpartner. Fra Norema skal vi ha et kjøkken som heter Edel Hvit. Her er modellen av kjøkkenet som skal bygges:

norema edel

Her blir det ikke så mye av de fancy løsningene, men heller praktiske. Vi har lenge ønsket oss større kjøkken, så dette tror vi blir bra. Noen stikkord: 90cm induksjonstopp med 90cm avtrekksvifte, varmluftsovn og mikro innfelt i høyskap, innebygd frittstående kjøleskap og 8 meter med benkeplate.
Fra strandveien

Vinduer på plass i toppetasjen

PS: Nå har vi flyttet til Heradsbygda 🙂