Peter Polska

Warszawa

Peter Polska
Hei folkens! Siden sist har vei reist fra Sopot (Gdansk)til Warszawa. Der har vi overværet sirkuset rundt Polen – Russland kampen. Fra vårt synspunkt var det ikke fullt så ille som media presenterte det. Var definitivt enkelte hooligans som lagde bråk, og pressen klarte å få det med på film, men disse «kampene» var over relativt fort. Det var veldig mye politi, og vi følte oss aldri utrygge. Utpå kvelden ble vi sittende på Hard Rock cafe med en gjeng russere på bordet ved siden av, og de fikk ikke en eneste negativ kommentar i løpet av de tre timene vi tilbragte der hvertfall.

Warszawa campus
Warszawa

NÅ er vi på veien igjen, Kiev er neste destinasjon. Vi skal bo på Camp-Kiev som ligger to mil nord for Kiev. Der skal vi oppholde oss over England – Sverige kampen som er på fredag.

Vi valgte å stoppe for å få med oss kveldens kamper: Danmark – Portugal og Nederland – Tyskland.

Ryki, Hades

I denne kjøreetappen skal vi legge bak oss ca 800km. Ruten:

Vis større kart

Div bilder i tilfeldig rekkefølge 🙂

Italia forlater hotellet
Italia laget i Sopot
Italia laget i Sopot (2)
Turister på tur

På vei til Warszawa så vi at det ble lite vits å sjekke inn på Carslberg Fancamp sent på kvelden da den er relativt dyr og man betaler for perioden 14:00 – 12:00. Derfor googlet vi som gale menn på vei nedover europavei 77 og fant hjemmesiden til et tysk ektepar som hadde bodd i polen i 15 år og leide ut hagen sin til campere(Camping «Tanne» het det). Der var det hvertfall stille og rolig!

Ole fikk seg en treningsøkt på morrakvisten, vi fikk oss godt med søvn -hvertfall frem til solsteiken kom på.
Camping Tane

Oles morgengymnastikk
Ole jobber

Én kommentar til «Warszawa»

  1. Du e no så flink te å blogg da, Mr. Lunde! 🙂 Ser supert ut! Kjør pent, og god tur til Kiev etter kampslutt! Hils alle, klem fra Hamaaar 🙂

Det er stengt for kommentarer.