Status uke 33

Hei folkens! Vi er nå i uke 33 og vi teller dagene til vi skal flytte inn i nytt hus. Det altså kun 55 dager til det står ferdig!

Siden forrige bloggpost er det blitt klargjort for elektriker og rørlegger innvendig. Rør til ventilasjon og sentralstøvsuger er på plass, vegger og tak er isolert og verandaen er så og si ferdig. Vi har reist en god del rundt omkring for å se på flis, farger, møbler, hekker og gjerder. Fortsatt mange valg igjen og ta!

Vi har også vært så heldige å blitt invitert til fire bryllup denne sommeren. 3 av 4 er nå overstått, gjenstår ett i september som vi gleder oss veldig til. Her er vi i bryllup ved Ulstein Hotell.Bruno trives på Hønefoss

Vi er nå 5 piloter på kontoret, så de dagene været tillater det har vi passet på å ta ‘lunchen’ på fotballbanen på Kolsås. Jeg har anskaffet meg et fly som fungerer på litt mindre areal enn den glideren jeg har fra før, et såkalt 3d fly. Morro for unga!

Flis har vi nå bestemt oss for! Mer får du ikke vite før dem er lagt 🙂

Litt bilder innvendig:

Gjestetoalettet. 1.6 m2.


Toppetasjen begynner å ta form


The master bedroom


Her kommer det mur der hvor garasjen slutter, så fylles det opp med masse for å få en flat plen utover.