Status uke 41, siste innspurt!

Da er det kun en uke igjen til vi flytter inn i vårt nye hjem -og nå er det naturlig nok stor aktivitet i huset. Rørleggere, elektrikere, tømrere og en maler var å treffe da vi besøkte huset idag. Heldigvis har vi med flinke håndverkere å gjøre! For dette blir utrolig bra.

Hvitevarer blir nå levert på mandag, kjøpte alt bortsett fra platetopp og vifte fra Lefdal Sandvika. Stor takk til Steffen Tveter for meget god kundeservice! Benkeplaten i og vasken er fra Diapol. Platen er Granitt av typen Royal Black, vasken er en Blanco 70cm -består av granitt og acryl.

Prøver kald garasjen
Hæstnes trapp
Hæstnes trapp
Diabol absolute black granitt
Siemens 80 induksjon
Parkett!
Hans Grohe Talis S2 og Vilroy Boch
Høstsol over hagen
Armatur kjøkken
InspeksjonskyvedørHjørnesluk med flis
Baderoms innredning
Termostater

Én kommentar til «Status uke 41, siste innspurt!»

  1. Hei.
    Kunne je spurt hvilken overflatebehandling det er på benkeplata fra diapol?
    Hvilken kjøkkenleverandør har dere?
    Mvh Margrete Bjørkhaug

Det er stengt for kommentarer.