Full double rainbow

Endelig i hus

Da har vi vært huseiere i en halvannen måneds tid, og kan ikke annet enn å innrømme at vi stortrives! Boligpartner og Tømrermester Sandvold har levert et godt produkt. Vi er utrolig glad for at vi valgte denne tomten og denne utbyggeren. Kan varmt anbefale Sandvold og hans team, utrolig dyktige og ikke minst trivelige folk.

Byggeprosessen gikk relativt smertefritt, det var noen skjær i sjøen fra enkelte underleverandører, men alt løste seg til slutt så vi har valgt å la være å gjeninnføre gapestokken. De utfordringene vi opplevde bunnet som oftest i mangel på kommunikasjon. Enkelte av detaljene vi kommuniserte til underleverandør (saksbehandler) ble ikke videreformidlet riktig til håndverker.

Begynner mer og mer å ligne på en bildeblogg dette her! Har dessverre ikke tid til mer prosa, idag skal det settes opp skyvedørsgarderober, så du får kose deg med noen ferdige rom:
Norema kjøkken
Siemens 80cm induksjon
Elektrolux ovn og micro
Whirpool kjøleskap
Spiseplassen
Barløsning
Sofakroken
Norlys Glasgow utelamper
Jøtul F373
Vaskerom med Ikea innredning
Garderobe vaskerom
Ferdig bad
ITALG.STONE-D QUARZITE DI BARGE
Dusjnisje
Islagte Steinsfjorden