Eilin på isen

Vinteroppdatering

Hei og hopp! Her kommer det en liten oppdatering fra Nedre Steinsåsen, vi har nå vært i hus i 4 måneder -og ting begynner virkelig å falle på plass.

Siden forrige oppdatering har vi fått fullført en rekke prosjekter, med god hjelp fra svigerfar:

Matboden blitt ferdigstilt, her er det blitt lagt flis (fra Megaflis) og vegger kledd med panel (Mdf plater). Hyllesystemet er fra Jula, en butikk vi har handlet for tusenvis av kroner for siden vi fikk huset -og i samme sleng spart tusenvis av kroner. Jula har et utrolig stort vareutvalg, reis dit først når du skal snekre/trekke kabler/ordne i hagen etc. så slipper du mest sannsynlig å måtte reise innom 5 butikker.

Loftstuen begynner å bli sånn halvveis ferdig, her har vi satt inn en to-seter Bolia Scandinavia Nantes Beige med puff. Vi hadde egentlig lyst på Sjeselong, men da blir møbleringen litt «satt» -nå har vi muligheten til å sette puffen inntil og kan ommøblere enklere.

Garasjen er etterisolert, malt og fått kjøkkeninnredning.

Elias i sving
garasjeflis
Ikea garasjeinnredning

Vi har også funnet ut at Nedre Steinsåsen er et kuldehøl, generelt 5-10 grader kaldere her enn på andre siden av Sollihøgda. Heldigvis fikk vi montert varmepumpe i vinter, den sørger for en god grunnvarme i huset. For de kaldeste dagene (-26C i januar) var det fortsatt varme i pumpen. Varmepumpen er av typen Mitsubischi Kirikamine FD25 levert av Hitec Energy, et Asker firma med meget god greie på varmepumpe -anbefales!
Mitsubishi Kirigamine FD25

I garasjen har jeg satt inn en frostvakt sånn for sikkerhets skyld, men det har holdt seg stabilt på rundt 5-7 grader i hele vinter.

Litt bilder fra selskap og diverse hverdager 🙂

Morgenkaffe

Steinsfjorden vinteren 2013
Én kommentar til «Vinteroppdatering»

Det er stengt for kommentarer.